Sangen Oy mukana Kasvu Openin kovatasoisessa finaalissa

Kasvuhakuisimpien suomalaisten yritysten parhaimmisto on valittu, ja finaalissa nähdään myös Sangen Oy tytäryhtiönsä Tornion Panimon kanssa.

Sangen osallistui Kasvu Openin Pohjois-Pohjanmaan ohjelmaan ja nousi valtakunnallisen tuomariston valitsemana ehdokkaana finaaliin. ”Sangenin valinta maamme vahvimpien kasvuyritysten joukkoon vahvistaa uskoa liikeideaamme. Asiantuntijat näkivät kasvupotentiaalimme ja yrityksemme liiketoimintapotentiaalin”, kiittelee Sangenin hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas.

Viime vuonna perustetun Sangen Oy:n omistaman tytäryhtiön, Tornion Panimon tuotanto on käynnistynyt ja kapasiteetin kasvattamiseen on investoitu jo 1,5 miljoonaa euroa.

”Olemme mielenkiintoisten asioiden äärellä. Sangenin joukkorahoitus löi ennätyksiä jopa pohjoismaisella tasolla, ja panimon tuotantokapasiteettia kasvatetaan parhaillaan. Tämänhetkinen laajennus tehtaalla on elintarviketeollisuuden suurimpia Pohjois-Suomessa. Aidolle pohjoisen oluelle on ollut selvästi tilaus”, toteaa Sangenin markkinointijohtaja Jami Teirikari.

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu, joka huipentuu 26.-27.10. Jyväskylässä.

Lisätiedot:

Jami Teirikari, markkinointijohtaja

Sangen Oy / Tornion Panimo Oy

040-9030645 / jami.teirikari@sangen.fi
kasvu_open_2016